Gå på kaffeprovning.

Det finns många ställen runt om i Sverige som erbjuder kaffeprovningar.
En kaffeprovning brukar börja med ett uppfriskande kallt kaffe. Man får sedan information om hur bönan går från planta till rostning. Därefter börjar smakupplevelsen, där kaffemästaren brygger det mesta för hand framför gästerna.

Specialty Coffee hos Fredrik

På https://www.specialtycoffee.se/kaffeprovning/ kan man uppleva kaffe på ett nytt sätt. De har även öppna kvällar en gång i månaden.

De skriver “Det är lätt att tro att kaffe smakar just det, kaffe. Men när man provar olika kaffen samtidigt så upptäcker man att det är så mycket mer komplext än så.” så det är bara att kontakta dom för en kaffeprovning:

Specialty Coffee hos Fredrik

Östra Storgatan 33
291 31 Kristianstad
Sweden
044- 12 20 40

hej@specialtycoffee.se

A43 Coffee

På https://a43.se/kaffeprovning/ skriver de så här “I hjärtat av Göteborg på Avenyn tar vi kaffeprovningar till nya nivåer med unika och egna sorters kaffeprovningar, upplevelser utanför det vanliga där ni kan uppleva alltifrån hur olika bryggmetoder påverkar bönors smak och konsistenser till hur kaffebönor kan smaka olika beroende på vilken kontinent, land eller plantage bönorna kommer ifrån.

För sällskap på 5-20 personer rekommenderar dom att man bokar en kaffeprovning för privat/slutet sällskap.

A43 Coffee finns på Avenyn 43 i Göteborg:

Kungsportsavenyn 43
Ring +46 (0) 31 244 624
info@a43.se

Chokladprovning

Lakritsprovning

Ostprovning

Chokladprovning

Följ med på en chokladprovning och möt en spännande historia som för oss flera tusen år tillbaka i tiden.Från 295 kr per person

Lakritsprovning
 
Svensk lakrits, Finsk lakrits, Dansk lakrits eller kanske Amerikansk lakrits. Vilken är bäst?Från 379 kr per person

Ostprovning 
Följ med på spännande ostprovning och lär dig mer om världens godaste delikatess! Vilken ost blir din nya favorit? Från 379 kr per person

ImCofee

På https://imcoffee.se/27-kaffeprovning skriver man : “Vi erbjuder kaffeprovningar för grupper på 4 till max 15 personer. Har ni förfrågningar gällande kaffeprovning med större grupper så går även det att lösa, men hör av er i god tid. Detsamma gäller om du är intresserad av ett studiebesök.

ImCofee ligger på Slottsmöllan 1G i Halmstad:
Tel: 035 – 241 09 68
Epost: info@imcoffee.se