Du är välkomna att höra av dig till oss på kaffekvarnen om du vill få mer information om oss.

Du kanske är intresserad av samarbeten? Eller du kanske vill att vi skriver en artikel om ditt företag, skicka ett mail till oss så återkommer vi.  

Maila kaffefamiljen

 

Friskrivningsklausul

Genom att använda och surfa på Kaffekvarnen.com så förstår du och medger att:

–  Kaffekvarnen.com inte ansvarar för information som kan vara felaktig eller utdaterad

–  Kaffekvarnen.com inte har ansvar för dina handlingar och det inkluderar var du kommer att handla online, om det är lagligt för dig att handla det du handlar, om du utsätts för datorvirus då du besöker andra sajter online.

– Vänligen förstå att den här friskrivningsklausulen enbart är till för denna sajt. Det är ditt ansvar att läsa villkor och regler samt friskrivningsklausuler och sekretesspolicy för den hemsida som du besöker efter att ha besökt den här sajten.

En del länkar på denna sajt kan vara så kallade affiliate-llänkar och om du klickar på dessa och sedan beslutar dig för att köpa en produkt så kan ägaren av den här sajten komma att belönas för ditt köp.
Ägaren av den här sajten har dock inget ansvar för produkten, dess skick, eller de villkor som gäller vid köpet av den.

Informationen på den här sajten ska inte användas som medicinska råd eller löften. Om du lider av ohälsa så ska du kontakta en läkare eller annan professionell inom vården som kan undersöka dig och hjälpa dig att bli frisk igen.